March 25, 2023


Kliknite ili dodirnite ovdje za pregled rezultata okvira

ARLINGTON – Duncanville je ponovno grad prvaka.

Uzorci trenera Reginalda konačno mogu proslaviti državno prvenstvo koje je čekao cijeli život.

A obrana bi pala u Duncanvilleovoj tradiciji nakon što bi zaustavila Galena Park North Shore samo nekoliko centimetara od prvog pada koji je mogao rezultirati izjednačenim pogotkom u posljednjoj minuti još jednog klasika svih vremena.

Kako su posljednje sekunde otkucavale u subotu navečer, uzorci su polivani vodom i sastavljani dok je počelo slavlje prvog državnog naslova Duncanville nogometa nakon 1998. Ovaj put nije bilo Zdravo Marije, blokiranog field goala, Kylera Murraya ili Foxa koji su trčali na field to deny Samples je osvojio svoje prvo državno prvenstvo u hvaljenoj, srceparajućoj karijeri na najvećoj pozornici teksaškog srednjoškolskog nogometa.

Činjenica da je Duncanville egzorcizirao i konačno pobijedio starog neprijatelja North Shore na AT&T stadionu — nekoć domu užasa za Duncanville — donijela je pobjedu od 28-21 u utakmici državnog prvenstva klase 6A Divizije I još slađu.

S juniorskim jurišom s četiri zvjezdice Cadenom Durhamom koji je pojurio za tri touchdowna i proglašen je ofenzivnim igračem godine, Duncanville (15-0) se osvetio za poraze North Shoreu u državnim utakmicama 2018., 2019. i 2021. Durham, koji nije mogao Igrajući u prošlogodišnjem porazu od North Shorea rezultatom 17-10 zbog ozljede leđa, odigrao je svoju desetu utakmicu trčanja na 100 jardi ove sezone dok je Duncanville prekinuo niz od 28 pobjeda North Shorea pred publikom od 40.056.

“Osjećaj je odličan”, rekao je Samples. “Izgleda da se sav naporan rad isplatio. Izgubiti tri puta od istog tipa, to te nekako proganja. Nekako misliš da je to jenx.”

Što će uzorci učiniti za slavlje?

Rekao je: “Idem kući da se odmorim.” “Sljedeći tjedan bi me moglo pogoditi da sam osvojio državno prvenstvo, ali sinoć nisam puno spavao. Sutra ću ustati i gledati Cowboyse.”

Četvrti igra premalo

Duncanvilleov trkač Caden Durham (29) bježi za zeleno svjetlo u trećem...
Duncanvilleov trkač Caden Durham (29) bježi za pogodak u trećoj četvrtini protiv Devina Sancheza iz Galena Park North Shore ((lijevo) u nogometnoj utakmici klase 6A Division I na stadionu AT&T u Arlingtonu, 17. prosinca 2022. Duncanville porazio North Shore , 28-21.(Tom Fox / stručni fotograf)

Nije bilo veće igre od Duncanvillea koji je zaustavio beka North Shorea Davida Amadora unutar pola jarda od prvog pada na 4. i 4 koji je stigao do Duncanville 12 s preostalih 1:04 i Duncanville je zadržao prednost od sedam poena. S obzirom na to kako je North Shore slomio Duncanvilleovo srce u zadnjim minutama posljednjeg državnog finala, trebalo se činiti kao vječnost uzorkovanja dok je predstava pregledana prije nego što je originalni poziv odobren.

“Tako sam se bojao”, rekli su uzorci. “Imao sam flashbackove Zdravo Marije. Strah je preuzeo euforiju. Znao sam da smo ih zaustavili, ali to me uplašilo.”

Durhamovo trčanje u dodiru s 9 jardi izvan formacije Wildcat na četvrtini i jedan donijelo je Duncanvilleu vodstvo od 28-21 s 3:41 do kraja treće četvrtine. Nakon tri uzastopne igre na 200 jardi, Durham je imao 104 jarde trčanja i trčao je 44 jarde u toj vožnji što je Duncanvilleu dalo vodstvo kojeg se nikada nije odrekao.

“Ona znači sve”, rekao je Durham. “Kada je sezona počela, rekao sam mu, ‘Donijet ću ti jedan, treneru, ja ću ti dati jedan’. Rekao je, ‘U redu, kladi se.’ I dao sam mu jedan.

“Vrlo vješti igrači igraju velike igre.”

North Shore (15-1) vratio je loptu na vlastitu liniju od 20 jardi s preostalih 2:17, gubitkom od sedam i timeoutom. U tom napadu Duncanvilleova obrana dopustila je trčanje od 7 jardi u napadu u drugom poluvremenu dok je trkač s pet zvjezdica Colin Simmons dominirao na putu do proglašenja obrambenim igračem godine. Simmons je imao dva sacka, a sezonu je završio s 22,5 sacka.

Ali Amadorovi udarci s 19 i 11 jardi, zajedno s parom kaznenih udaraca s maskom za lice od 15 jardi u obrani, prebacili su loptu na liniju od 21 jardu Duncanvillea na 1:26. Zatim je uslijedio posljednji obrambeni prekid koji će se pamtiti zauvijek, budući da je Vernon Grant dobio zasluge za spašavanje igre na četvrtom mjestu. Posljednje mu je bilo 9,5 hvatanja u igri.

Vani je bilo ludo, rekao je Simmons. Nismo znali da li da budemo sretni ili tužni. Bila je napeta, stres se gomilao. Morali smo ih zaustaviti. To je bio svačiji način razmišljanja.”

Grad Heroj

Uzorci trenera Duncanvillea Reginalda polijevaju se vodom dok slavi klasu 6A...
Trener Duncanvillea Reginald Siemens poliven je vodom dok je slavio državno prvenstvo klase 6A, divizije I na Galena Park North Shore na stadionu AT&T u Arlingtonu, 17. prosinca 2022. Duncanville je pobijedio North Shore, 28-21.(Tom Fox / stručni fotograf)

Duncanville je do sada osvojio 26 državnih naslova u svim sportovima od 1976. Grad prvaka prva je stvar koja se pojavljuje na početnoj stranici gradske web stranice, a Gospodarska komora Duncanvillea koristi ovaj logo za promicanje svoje zajednice.

Duncanville je konačno doživio svoje vrhunce nakon nekoliko mjeseci previranja unutar atletskog odjela. Dječačkom košarkaškom timu Duncanvillea UIL je prošle sezone oduzeo naslov državnog prvaka zbog korištenja nepodobnog igrača, a tim će ove sezone izgubiti doigravanje. UIL je zabranio nastup u doigravanju za djevojčice ove sezone. a sportski direktor Dwight Weaver premješten je da služi kao administrator kampusa.

Ali Duncanville je uhvatio sve te smetnje.

Duncanville je postao prva momčad na području Dallasa koja je osvojila državni naslov u 6A Diviziji I od Allena 2017. To je također donijelo 11-6A Duncanville Districtu dva državna prvaka, a DeSoto je ranije pobijedio Austina Vandegrifta 42-17 u utakmici za naslov 6A Divizije II subota .

Ovo je bio drugi put da dvije ekipe iz iste regije osvajaju naslove državnih prvaka u istoj godini. Drugi je bio Texas City i Lamarque na 4A 1997.

Samples je najuspješniji crni trener u povijesti države i sada ima 323 pobjede u karijeri. Pomogao je Duncanvilleu da postane treća škola u južnom okrugu Dallas koja je osvojila državni naslov u posljednja dva dana, pridruživši se South Oak Cliffu i DeSotou.

Rekao je da je DeSotoov trener Claude Mathis ostao iza DeSotoove pobjede u subotu popodne kako bi mu poželio sve najbolje i da mu je trener SOC-a Jason Todd prvi čestitao na terenu kada je utakmica završila.

Prije samo četiri godine, Samples je mislio da možda neće moći trenirati sezonu 2018. – ili možda ponovno – jer je patio od diskus hernije koja mu je kidala išijatični živac i uzrokovala toliku bol da je jedva mogao jesti i borio se koristiti kolica za kretanje. Ali čovjek pod nadimkom “Kum” odbio je odustati i odveo je Duncanville na utakmicu državnog prvenstva, gdje je u agoniji gledao kako North Shore baca dodavanje za dodir od 45 jardi od Hail Mary u posljednjoj utakmici za pobjedu protiv Panthersa 41-36 u vjerojatno najbolja utakmica u povijesti države.

Uz Hail Mary, Samples su izgubili državno finale 2004. s Lincolnom na blokirani field goal i vratili se za touchdown u dvostrukom produžetku, a njihov tim Skyline iz 2011. imao je 10 poena prednosti u zadnje dvije minute državnog polufinala. kada je Southlake Carroll postigao pobjednički touchdown kada je lisica otrčala na teren, vidio je kako Murray briše 18 poena u trećoj četvrtini sa Skylinea dok je Allen osvojio državno polufinale 2014. na putu do trećeg uzastopnog državnog naslova.

misija izvršena

Duncanvilleov široki primač Dakorian Moore (4) prvi poentira nakon što je uhvatio prvi dugi udarac...
Duncanvilleov široki primač Dakorian Moore (4) prvi je zabio nakon što je uhvatio dugo dodavanje u prvoj četvrtini protiv Galena Park North Shorea u prvenstvenoj nogometnoj utakmici klase 6A Divizije I na stadionu AT&T u Arlingtonu, 17. prosinca 2022.(Tom Fox / stručni fotograf)

Suočavajući se s timom North Shore koji je na ljestvici MaxPreps-a osmi u državi, devetoplasirani Duncanville došao je do vodstva od 14-0 u touchdown trčanjima od 2 jarda Durhama i 88 jardi trčanju kvoterbeka Kellona Russella za nešto više od dvije minute. Ali svatko tko očekuje eksploziju nije vidio posljednja tri susreta ovih momčadi.

Amador, primač s tri zvjezdice koji je prešao u beka nakon ozljede Caleba Baileya u 5. tjednu, bacio je dodavanje od 43 jarde do Camerona Smitha pri rezultatu 10:24 u drugoj četvrtini i potaknuo povratak na North Shore.

Amador je bio nevjerojatan kao trkač cijele sezone, trčajući 30 jardi u dodir da izjednači 14-14 s 4:52 do kraja druge četvrtine. Momčadi su potom razmjenjivale touchdowne u posljednje dvije minute prvog poluvremena, pri čemu je Durham postigao pogodak u trčanju od 3 jarda, a zatim Amador u trčanju od 6 jardi.

Samples je trener stare škole i nije baš aktivan na društvenim mrežama, činjenica koja je nasmijala Durhama kada je spomenuta u četvrtak na sesiji o pristupačnosti medija u Duncanvilleu. U eri plodnog širenja napada, Samples se oslanjao na tradiciju stare škole – solidnu igru ​​trčanja i dinamičnu obranu – kako bi došao do pet državnih finala u svojoj karijeri.

Duncanville se približio osvajanju države s dva zvjezdana kvoterbeka – sveameričkim Ja’Quindenom Jacksonom (sada u Utahu) u drugoplasiranim timovima u državnim doprvacima 2018. i 2019. i internacionalcem Floride s tri zvjezdice Graysonom Jamesom u saveznoj državi 2020. polufinalna ekipa.. Čak je i Chris Parson, koji je bio rezerva Duncanvilleu 2019. kao brucoš i igrao u državnom finalu nakon što je Jackson pokidao ACL u polufinalu, na kraju postao regrut s četiri zvjezdice nakon prelaska u Tennessee i sada je predan Missisipiju.

Ove godine, Russell nije započeo sezonu otvarač, samo je preuzeo ulogu početnog beka Duncanvillea s punim radnim vremenom nakon što je Jameer Willis — kojem je ponuđena ponuda za Texas Tech — pokidao svoj ACL u toj utakmici 1. tjedna protiv South Oak Cliffa. Ali Russell je od beskrajnog učenika druge godine postao državni prvak nakon trčanja od 88 jardi i touchdowna.

“Prije nego što završi, Kellon Russell će biti jedan od najboljih bekova na ovom području”, rekao je Siemens.

Ranije ovog tjedna, Samplesa su pitali koliko dugo planira trenirati.

Nisam ni razmišljao o tome, rekao je. “Ne razmišljam o prošloj suboti. Pokušavam doći do te pobjede u subotu.”

misija izvršena. konačno.

Na Twitteru: @zaposlenik

Kvoterbek Duncanvillea Kellon Russell (12) bacio je dugu loptu do Dakoriana, koji je primio široku stranu…
Kvoterbek Duncanvillea (12) Kellon Russell (12) baca dugi pas širokom primaču Dakorianu Mooreu protiv Galena Park North Shorea u utakmici nogometnog prvenstva klase 6A Divizije I na stadionu AT&T u Arlingtonu, 17. prosinca 2022.(Tom Fox / stručni fotograf)

Više od Duncanvillea osvojio je državni naslov nad North Shoreom

– Grad heroj! Duncanville konačno istjeruje North Shore Devilse i osvaja naslov državnog prvaka

Kako je Duncanvilleova obrana došla do svoje najveće stope ove sezone

– Caden Durham pružio je iskru potrebnu Duncanvilleu da konačno pobijedi North Shore u utakmici za naslov

Ovdje pronađite više srednjoškolskih sportskih vijesti iz The Dallas Morning News

Za pregled opcija pretplate za The News and SportsDay kliknite ovdje

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *