March 21, 2023


Visa, tvrtka za financijske usluge sa sjedištem u San Franciscu, Kalifornija, objavila je post na blogu u kojem se govori o korištenju rješenja Ethereum i Layer 2 (L2) za povećanje Starkneta kako bi ljudi sa novčanicima koji se sami čuvaju mogli plaćati svoje račune. U postu na blogu se navodi da, iako Ethereum ne podržava apstrakciju računa ili delegirane račune, tvrtka za financijske usluge implementirala je rješenje delegiranih računa na Starknetu, L2 blockchain mreži.

Visa razvija skaliranje računa koristeći L2 Ethereum rješenje za skaliranje Starknet Payments Company predviđa budućnost s programiranim novcem

19. prosinca 2022. blog Visa Crypto Thought Leadership objavio je post Andrewa Beamsa, Kathryn Jo, Srini Raghurman, Mohsina Minaeija i Ranjita Kumaresana. Visina kratka tema je o “automatskim plaćanjima samopouzdanim novčanicima”, a Visa navodi da je moguće iskoristiti Ethereum za implementaciju automatskih plaćanja iz rješenja samopouzdanog novčanika. Međutim, koncept koristi aritmetičku apstrakciju, značajku o kojoj programeri Ethereum Corea trenutno raspravljaju.

“Apstrakcija računa (AA) prijedlog je koji pokušava kombinirati korisničke račune i pametne ugovore u jednu vrstu računa samo za Ethereum tako što se korisnički računi ponašaju kao pametni ugovori”, pojedinosti su objavljene na Visinom blogu.

Platni div Visa predlaže korištenje Ethereum L2 Starkneta za pokretanje automatskih plaćanja za novčanike koji sami rezerviraju
Kod koncepta apstrakcije računa Visa Starknet.

Kako bi se zaobišao problem da AA trenutno nije moguć korištenjem prvog sloja Ethereuma (L1), kripto istraživači u Visi opisali su kako bi mogli postići automatska plaćanja novčanicima sa samostalnim skrbništvom koristeći AA putem Starknetovog L2 rješenja za skaliranje. “Koristeći model računa Starknet, uspjeli smo implementirati vlastito rješenje za račun koji se može delegirati, čime smo omogućili automatska plaćanja za novčanike koji sami skrbe”, objasnili su iz Vise. Objava na blogu tvrtke dodaje:

Automatska plaćanja vidimo kao ključnu funkciju koja nedostaje trenutnoj blockchain infrastrukturi.

Visina objava na blogu o toj temi izvorno je proizašla iz istraživačkog rada objavljenog u kolovozu 2022. Ova vijest dolazi nakon Visinih prijava zaštitnih znakova krajem listopada 2022. i zaštitnih znakova koji pokrivaju širok raspon kripto proizvoda uključujući Wallet. Kao jedna od najvećih svjetskih platnih mreža, Visa je rekla da tvrtka želi pomoći u “zaradi novca i programabilnih plaćanja”.

Uz Visu, Mastercard, drugi najveći svjetski procesor plaćanja, također čini rješenja za kriptovalute dostupnijima. Tijekom prvog tjedna u studenom 2022. Mastercard je rekao: “Pozdravljamo novu grupu startupa koji će olakšati pristup digitalnoj imovini, izgraditi zajednice za kreatore i omogućiti ljudima inovacije za budućnost putem Web3 tehnologija.”

Visa podaci slični su istim idejama, a automatska plaćanja iz novčanika s vlastitim skrbništvom mogu pružiti bezbroj koncepata. “Podijelili smo novo rješenje koje iskorištava koncept apstrakcije računa kako bismo osigurali samočuvane novčanike s automatskim ponavljajućim plaćanjima”, zaključio je Visa blog. “Upotrebom pristupa koji smo predstavili, druge aplikacije iz stvarnog svijeta osim ponavljajućih plaćanja mogu se dovesti u blockchain.”

oznake u ovoj priči

Model računa Automatsko plaćanje Blockchain Infrastruktura Crypto Visa Rješenja za kriptovalute Ethereum Ethereum L2 rješenje za skaliranje MasterCard Self-Custodial Wallet Starknet Starknet Solution Technology VISA i Visa crypto, Visa Crypto Concept i web3 tehnologije

Što mislite o konceptu automatskih Visa plaćanja u novčanike koji sami rezerviraju korištenjem Starkneta? Recite nam što mislite o tome u odjeljku s komentarima u nastavku.

Jimmy Redman

Jamie Redman je direktor vijesti u Bitcoin.com News te financijski i tehnološki novinar sa Floride. Redman je aktivan član zajednice kriptovaluta od 2011. Gaji strast prema Bitcoinu, otvorenom kodu i decentraliziranim aplikacijama. Od rujna 2015. Redman je napisao više od 6000 članaka za Bitcoin.com News o disruptivnim protokolima koji se pojavljuju danas.
Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, urednička fotografija: Tony Stock/Shutterstock.com

Odricanje: Ovaj je članak samo u informativne svrhe. To nije izravna ponuda ili traženje ponude za kupnju ili prodaju, niti preporuka ili potvrda bilo kojeg proizvoda, usluge ili tvrtke. Bitcoin.com ne pruža investicijske, porezne, pravne ili računovodstvene savjete. Ni Tvrtka ni autor neće biti odgovorni, izravno ili neizravno, za bilo kakvu štetu ili gubitak uzrokovan ili navodno uzrokovan korištenjem ili oslanjanjem na bilo koji sadržaj, robu ili usluge spomenute u ovom članku ili u vezi s njima.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *