February 2, 2023


Francis Tiafoe oduvijek se divio NBA legendi LeBronu Jamesu koji je izdaleka bodrio “velikog neprijatelja”. Zbog toga je njihov nedjeljni večernji sastanak bio zakucavanje.

Tijekom zagrijavanja za utakmicu između Tiafoeovih rodnih Washington Wizardsa i Los Angeles Lakersa, James je posjetio Tiafoe Stadium, gdje su izmijenili kratak zagrljaj.

“Ništa osim OG ljubavi”, napisao je Tiafoe na Instagramu.

Bio je to poseban trenutak za Tiafoea, koji je bio oduševljen što je tijekom US Opena imao podršku velikana svih vremena. Nakon što je iznenadio 24-godišnjeg Rafaela Nadala na putu do polufinala, James je tvitao svoju čestitku.

“Čovječe, gubio sam ga u svlačionici. To je moj čovjek,” rekao je Tiafoe u to vrijeme. Sve dok nisam gledao kako to objavljuje, pitao sam se: “Moram li retvitati kad ga pošaljem?” Rekao sam, “Znaš što, bit ću cool i ponašat ću se kao da to nisam vidio, a zatim ću retweet tri sata kasnije.”

Bila je to izvansezona puna košarke za Tiafoea. Prošli tjedan Amerikanac je boravio u New Yorku, gdje je obišao urede NBA lige i susreo se s povjerenikom Adamom Silverom. Sudjelovao je i u utakmici Wizardsa protiv Brooklyn Netsa. 19. igrač Pepperstone ATP ljestvice našalio se na društvenim mrežama da će se prijaviti na predstojeći NBA draft.

Napomena urednika: Na istaknutoj fotografiji za ovu priču, Tiafoe nosi dres LeBron James Lakersa dok puca u prstenove u trgovini Abierto Mexicano Telcel u Acapulcu koju je osigurao HSBC. Otkad je ova fotografija snimljena, James je promijenio broj dresa s broja 23 na broj 6. Autor fotografije: ImagenShop/Mextenis.

Više ovakvih priča na:

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *