March 20, 2023


Sharon Hughes je kolumnistica

Sharon Hughes je kolumnistica

Ovo je fotografija karamelnog kukuruza Stephena Holana.

poslao fotografiju

U kuhinji sa Sharon ovaj tjedan je Stephen Holland (moj Facebook prijatelj) sa svojim poznatim karamel kukuruzom. Ovo izgleda ukusno.

Steve je stavio recept na Facebook i ja sam mu poslala poruku mogu li staviti ovaj recept u svoju kolumnu. Ali, naravno, trebala mi je slika karamelnog kukuruza. Steve je bio zauzet pripremama za dolazak u Wilmington iz svog doma na Floridi kako bi bio sa svojom obitelji za Božić. Ali on je svratio i napravio savršen karamel kukuruz tako da ne samo da možemo vidjeti ovaj recept, već i vidjeti kako ukusno izgleda. Poslao mi je sliku i rekao da koristim ovu sliku jer sam dodao pekan orahe.

Njam, volim karamel kukuruz. Kakav sjajan tip. Toliko cijenim to, Stephen, i svidjet će se svima koji ovo čitaju. Dakle, ako vidite Stephena vani na odmoru, recite mu hvala. Ako ga vidim, odvest ću ga na ručak u Gold Star Chili – njegovo omiljeno mjesto za jelo. Znam da se opskrbljuje hrpom Gold Star Chilija prije nego što se vrati kući na Floridu.

Stephen, uživaj u svom boravku u Ohiju i puno ti hvala što si odvojio vrijeme da napraviš karamel kukuruz.

Stephen je maturirao 1977. u srednjoj školi Wilmington i bivši osobni asistent na farmi Roberts Quarterhorse u Wilmingtonu.

Molim te, pošalji mi svoj omiljeni recept i stavit ću te u kuhinju sa Sharon. Pošaljite im recepte, zajedno s pričom o njima ako je imate za podijeliti [email protected]

Karamel kukuruz

Sastojci

5 litara kokica

1 šalica maslaca

2 šalice smeđeg šećera

1/2 šalice svijetlog kukuruznog sirupa

1 čajna žličica soli

1/2 žličice sode bikarbone

smjer

Popkujte kokice i raširite ih u ravnu zdjelu. Stavite u pećnicu na 250 stupnjeva.

Pomiješajte šećer, maslac, kukuruzni sirup i sol u velikom loncu na srednjoj vatri dok se šećer ne otopi i kuhajte dok se ne zgusne, oko pet minuta na 248°.

Maknite s vatre i dodajte sodu bikarbonu. Smjesu preliti preko kukuruza. okrenuti. Vratite u pećnicu da se peče 45 do 50 minuta, miješajući svakih 15 minuta.

Pustite da se ohladi i poslužite.

Sharon Hughes je direktorica oglašavanja u The Times-Gazette. Ona je i majka, i baka, i kuharica.

Sharon Hughes je kolumnistica

Ovo je fotografija karamelnog kukuruza Stephena Holana.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *