June 1, 2023


Second Harvest Food Bank of Central Florida osigurava zdrave obroke za djecu i njihove obitelji. Village Farms Fresh nedavno je postao dio ovog nastojanja s timom volontera u suradnji s lokacijom Mercy Kitchen koja osigurava obroke za razne programe izvan nastave za djecu u širem području Orlanda, Florida.

Tim iz korporativnog ureda Lake Mary sastavljen od zaposlenika odjela Village Farms i Village Farms Fresh proveo je jutro prikupljajući hranjive obroke za djecu na lokaciji Mercy Kitchen banke Harvest Food Bank. Ukupno je sastavljeno 7500 obroka. Ovo dolazi uz volonterske napore koje Village Farms Fresh trenutno provodi, virtualnu akciju prikupljanja hrane na svojim kanalima društvenih medija kao dio programa Banke hrane druge žetve “Hope of the Holidays”, gdje svaka donacija od 10 dolara financira 40 obroka.

Tim iz korporativnog ureda Lake Mary sastavljen od zaposlenika odjela Village Farms i Village Farms Fresh proveo je jutro prikupljajući hranjive obroke za djecu na lokaciji Mercy Kitchen banke Harvest Food Bank.

“Bilo je zabavno i zanimljivo iskustvo biti dio dnevnog rada Mercy Kitchen i uzvratiti tijekom jutarnjeg volontiranja,” rekla je Helen L. Aquino, direktorica marketinga i komunikacija marke Village Farms Fresh. “Jako smo sretni što smo za djecu pripremili zdrave i uravnotežene obroke koji su sadržavali obilje svježeg voća i povrća.”

Second Harvest Food Bank of Central Florida privatna je, neprofitna organizacija koja prikuplja, pohranjuje i distribuira doniranu hranu za više od 625 prehrambenih partnera u sedam okruga središnje Floride.

za više informacija:
Helen L. Aquino
Village Farms International Inc.
Tel: +1 (407) 936-1190
www.villagefarms.comSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *