March 26, 2023


Obrana Baltimore Ravensa bila je jedna od najboljih D/ST-ova za fantasy nogomet u sezoni 2022. Trenutačno su peti među D/ST-ovima po fantasy poenima sa 119. Na ljestvici su samo Eagles, Patriots, 49ers i Cowboys (ne tim redoslijedom). ispred Ravensa. I iako nisu probili prag od 20 bodova ove sezone — njihov najveći uspjeh došao je u 11. tjednu, sa 17 poena protiv Panthersa — imaju priliku izazvati rekord sezone u 16. tjednu.

Raveni će se sučeliti s Atlanta Falconsima u 16. tjednu, polufinalu Fantasy Footballa.

Calais Campbell broj 93 iz Baltimore Ravensa pomaže obrani da dobije fantastičnu vrijednost

Polufinalni fantasy menadžeri će trebati obranu Ravensa da pruže veliku izvedbu. (Fotografija: Kevin Sabitos/Getty Images)

Falconsi su bili momčad jedva u sredini paketa koja se koleba na padovima na dno bure naizgled cijele sezone. Loša podjela omogućila je timu da ostane relativno na površini, ali svatko tko je pratio stazu zna da tim ima velike rupe u sebi.

Međutim, možda nitko veći od beka, budući da su Falconsi na kraju ostali na klupi Marcus Mariota i predao ključeve mlađem signalizatoru, Desmond Reader. I dok je postojala nada da će Ridderov mladi uspon stabilizirati napad Falconsa, njegov debi u 15. tjednu nije bio toliko impresivan. Ridder je kompletirao samo 13 dodavanja za 97 jardi i nijedan touchdown (jurio je šest puta za 38 jardi, pokazujući malo soka u igri trčanja). Naravno, rivalstvo između divizija kao debitant u NFL-u nije baš lak zadatak, ali suočiti se s hvaljenom obranom u Početak druge karijere Nije puno bolje.

Dok Ravensi pokušavaju držati korak s AFC North Bengalsima, trebat će im njihova obrana kako bi početniku pružili nepristojnu dobrodošlicu u 16. tjednu. A fantasy menadžeri se nadaju da će nepristojna dobrodošlica donijeti hrpu fantastičnih bodova!

Evo gdje stoji obrana – provjerite Ravense i kako su ostali D/ST-ovi dospjeli na našu ljestvicu analitičara za 16. tjedan:

Fantasy Football ljestvica za 2022. koju omogućuje FantasyProsECR™ – Ocjene konsenzusa stručnjakaSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *