March 23, 2023


  • Ethereum je postojano napredovao u odnosu na Bitcoin, unatoč padu najrizičnijih sredstava u 2022. prema Bloombergovom strategu Mikeu McGloneu.
  • Ethereum Layer 2 rješenja za skaliranje činila su 58% od 152 milijuna transakcija obrađenih na mreži altcoina.
  • Altcoin je spreman porasti na razinu od 1273 USD uz eksplozivan rast broja transakcija koje obrađuju slojevi 1 i 2 Ethereuma.

Ethereum, druga najveća kriptovaluta po tržišnoj kapitalizaciji, bilježi eksplozivan rast u svom ekosustavu unatoč padu rizične imovine 2022. Bloombergovi stratezi vjeruju da će altcoin 2023. prestići najveću kriptovalutu Bitcoin.

Također pročitajte: Kitovi Bitcoina i Stablecoina žanju BTC, USDT, BUSD i DAI: Recept za Djed Mraz Crypto Rally

Ethereum se natječe s Bitcoinom prije 2023. s eksplozivnim rastom transakcija

Ethereum, najveći altcoin po tržišnoj kapitalizaciji i druga najveća kriptovaluta, natječe se s Bitcoinom za dominaciju. Stratezi u Bloombergu primjećuju da je cijena Ethereuma stalno rasla u odnosu na Bitcoin, unatoč medvjeđem tržištu.

Mike McGlone, glavni robni strateg u Bloombergu, vjeruje da je Ethereum najjači konkurent Bitcoinu jer je vodstvo ETH-a u odnosu na Bitcoin nepokolebljivo. Kriz Ethereum/Bitcoin ima stopu od 0,08, otprilike isto kao u svibnju 2021. kada je NASDAQ 100 bio 20% viši. Godišnja volatilnost Ethereuma je otprilike 1,3 puta veća od Bitcoina.

Očekuje se da će Ethereum nadmašiti Bitcoin 2023

Očekuje se da će Ethereum nadmašiti Bitcoin 2023

Zanimljivo je da se pritisak na prodaju Ethereuma smanjio kako su stanja ETH na burzama padala tijekom 2022. Stanje ETH na burzama nedavno je doseglo najnižu razinu u četiri mjeseca, prema podacima iz CryptoQuanta.

Stanje ETH na burzama

Stanje ETH na burzama

Veliki ulagači novčanika na mreži Ethereum stekli su altcoin najbržom stopom u povijesti u W4 u studenom 2022. Na temelju podataka iz CryptoQuanta, glavne Ethereum adrese koje drže između 100 i 100 000 ETH tokena skupile su do 2% ukupne ponude u roku od tri tjedna u studenom 2022.

Veliki Ethereum morski psi i kitovi prikupili su ETH tokene

Veliki Ethereum morski psi i kitovi prikupili su ETH tokene

Jedan od glavnih čimbenika koji pridonose neviđenom rastu mreže altcoina u odnosu na Bitcoin je ogroman porast transakcija. U posljednja dva mjeseca ETH sloj-1 i sloj-2 zajedno su obradili 152 milijuna transakcija, od čega rješenja sloja 2 Arbitrum, Optimism i drugi čine 58%.

Cijena Ethereuma je na putu da dosegne ciljani rast od 1286 dolara

Analitičari su procijenili trend cijene Ethereuma i predvidjeli bikovski proboj ETH-a. Altcoin se trenutačno mijenja po 1.212 dolara, a analitičari vjeruju da imovina ima potencijal dosegnuti cilj od 1.286 dolara.

Grafikon cijena ETH/USDT

Grafikon cijena ETH/USDT

U gornjem grafikonu, tehnički analitičar Phoenix_Ash3s predviđa porast ETH-a. Stručnjak vjeruje da se ETH može popeti iznad razina otpora na 1238 i 1270 dolara.

Pad na razinu Fibonaccijevog proširenja od 61,8% na 1.177,41 USD poništio bi teoriju o porastu cijene imovine.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *