March 24, 2023


glavne utičnice

  • Nekoliko demokratskih političkih organizacija najavilo je da će vratiti Sam Bankman-Fred donacije.
  • Najmanje 9,85 milijuna dolara vratit će PAC većine u Senatu, PAC većine u Zastupničkom domu, Demokratski nacionalni odbor, Demokratski odbor za senatorsku kampanju i Demokratski odbor za kongresnu kampanju.
  • Vjeruje se da je Bankman-Fried dao više od 46,5 milijuna dolara političkim kampanjama u posljednje dvije godine.

Podijelite ovaj članak

Jedna po jedna, američke političke skupine najavljuju da će vratiti milijune koje im je donirao Sam Bankman-Fried.

Ponovno pošalji novac

Američki politički sustav još uvijek se nosi s posljedicama FTX prijevare.

Prema CNBC-u, PAC ima prodemokratsku većinu u Senatu objaviti Danas će tražiti povrat 3 milijuna dolara donacija bivšeg izvršnog direktora FTX-a Sama Bankman-Frieda i bivšeg šefa inženjeringa FTX-a Nishada Singha. Drugi politički akcijski odbor, Odbor većine u Zastupničkom domu, također je objavio svoju namjeru da vrati 6 milijuna dolara koje mu je Bankman-Fried donirao.

Demokratski nacionalni odbor, Demokratski odbor za senatorsku kampanju i Demokratski odbor za kongresnu kampanju objaviti Prije četiri dana namjeravali su vratiti 815.000 dolara doprinosa koje su primili od Man-Fried banke od 2020. godine.

Prema Washingtonu Neprofitna organizacija OpenSecrets.orgBankman-Fried donacije u posljednje dvije godine dosegnule su ukupno 46,5 milijuna dolara. Tada bi ovaj broj mogao biti veći SDNY optužbe Da je davao političke priloge pod imenima drugih ljudi koji su se pokazali točnima.

Bankman-Fried i FTX Group doprinijeli su milijunima drugim organizacijama povezanim s Demokratskom strankom. OpenSecrets tvrdi da je Protect Our Future dobio 27 milijuna dolara od FTX grupe, dok je PAC većine u Zastupničkom domu dobio 6 milijuna dolara, Future Forward USA 5 milijuna dolara, SAD 1,3 milijuna dolara i PAC većine u Senatu 1 milijun dolara. Teksaški politički kandidat Beto O’Rourke također je dobio milijun dolara, dok je kripto politička organizacija GMI PAC primila donaciju od dva milijuna dolara. Izvješće CNBC-ja navodi da je većina u Senatu dobila dodatnih 2 milijuna dolara od Singha osobno.

Odricanje od odgovornosti: u vrijeme pisanja, autor ovog članka posjeduje BTC, ETH i mnoga druga kripto sredstva.

Podijelite ovaj članakSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *