March 31, 2023


Dan Evans kritizirao je novu dokumentarnu seriju Netflixa prijelomna točka Jasno je dao do znanja da ga neće uskoro vidjeti.

Ovu su seriju producirali isti ljudi koji su napravili popularnu seriju Formula 1: Drive to Survive i ima gotovo isti cilj: stvoriti novi val interesa za sport.

Prvih pet epizoda serije bit će objavljeno na platformi za streaming 13. siječnja, a daljnjih pet epizoda bit će objavljeno u lipnju.

Svaka će se epizoda fokusirati na određenu junakinju, au seriji će nastupiti Stefanos Tsitsipas, Nick Kyrgios, Casper Rudd, Matteo Berrettini, Felix Auger-Aliassime, Thanasi Kokkinakis, Taylor Fritz, Francis Tiafoe, Iga Swiatek, Ons Jaber, Paula Badusa i Sloane Stephens . , Ajala Tomljanovic, Maria Sakkari i Aryna Sabalenka dokumentiraju život na terenu i izvan njega.

Evans je objasnio da njegov nedostatak entuzijazma za seriju proizlazi iz toga što je glumačka postava bila previše “predvidljiva”, a snimka je uglavnom “glumila” umjesto da je prirodna i iskrena.

“Mogli ste sami odabrati koga će izabrati”, rekao je Evans za The Times. – Vrlo je predvidljivo.

Brit II također vjeruje da bi serija bila bolja da je miljenik obožavatelja bio Rafael Nadal.

‘Želiš čuti što je Rafa.’ [Nadal] On bi trebao reći kada se morao povući s Wimbledona. Morat ćemo poslušati [Stefanos] Tsitsipas i otac tenisa. Uvijek će postojati teniski tata, zar ne?

‘to nije moje. Sve što je radio, možete vidjeti. Dođi.”

Evans se trenutno natječe na turniru Battle of the Brits u Aberdeenu, gdje Engleska igra protiv Škotske tijekom dva dana.

32-godišnjak je u srijedu pobijedio na otvaranju Engleske, pobijedivši Škota Aidana McHugha 6-4 6-2.

Evans će se sada sučeliti s Andyjem Murrayem u svom finalnom pojedinačnom meču na turniru u četvrtak poslijepodne.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *