April 2, 2023


Svake godine pred kraj godine formuliram svoje novogodišnje odluke.

Za 2022. moji su ciljevi više se sunčati, čitati više knjiga i pokušati češće jesti čisto.

Zahvaljujući svakodnevnim šetnjama i Kindle Unlimitedu, dva od moja tri cilja su ispunjena s lakoćom.

A treći nije mnogo, zbog čega ga vraćam ove godine i dajem prednost kako bih bio siguran da će se zadržati.Blue dream smoothie

Blue Dream sok se pravi od Bobičasto voće, ananas, mango, banana i sirova agava u The Daily Beetu. (Fotografija osoblja Jabeza Bernyarda)
Ovaj tjedan sam posjetio The Daily Beet na Magazine Streetu. Osunčani kafić i juice bar nudi jednostavne opcije za doručak i ručak pripremljene od svježih, kvalitetnih namirnica. Zdjelice za rižu i kvinoju, smoothieji, salate, tacosi za doručak i zdjelice za acai dostupni su za objedovanje u zatvorenom ili na otvorenom.

Ono što vidite na popisu je ono što dobivate, jer veganski jelovnik uglavnom nema dodanih zaslađivača osim sirove agave u smoothiejima.

Svratio sam na ručak da probam dva njihova jela. Naručio sam tacose za doručak, palačinke od zobenih pahuljica od banane i tanjur od loksa.

Tacosi bez glutena sadržavali su jaja, slatki krumpir, avokado, ukiseljeni crveni luk, rikulu, queso fresco i chimichurri na toploj kukuruznoj tortilji.

Palačinke od banane i zobenih pahuljica prelivene kremom od jagoda, indijskih oraščića, prženih oraha i sezonskog voća. Veganski su i bez glutena.Posudite lox u dnevnoj repi

jelo od lososa s dimljenim lososom, kaparima, krastavcima, rajčicom, kiselim lukom, potočarkom i kriškom seoske beogradske štruce prelivene krem ​​sirom u The Daily Beetu. (Fotografija osoblja Jabez Bernard)
Tanjur louxa dolazi s dimljenim lososom, kaparima, krastavcima, rajčicama, ukiseljenim lukom, rikulom i kriškom Belgarde Country štruce prelivenog krem ​​sirom sa začinskim biljem. To je jedino jelo koje sadrži mesne bjelančevine.

Daily Beet surađuje s lokalnim poljoprivrednicima kako bi osigurao svježe sastojke od farme do stola, navodi se na web stranici.

Kafić je također partner s Eat Fit NOLA, neprofitnom inicijativom koja okuplja dijetetičare iz Ochsner Healtha i restorana kako bi pripremili i certificirali stavke jelovnika prema odobrenju Eat Fit. Odobreni obroci i pića sadrže biljne masti koje pogoduju srcu.

Potpuna nutritivna analiza svih odobrenih jela, uključujući duginu zdjelu, tacose za doručak i tost s avokadom, dostupna je na web stranici.

S dvije lokacije i raznim sokovima, smoothiejima, zdjelicama i jelima za doručak na izbor, The Daily Beet mogao bi biti moj novi favorit pred ulaskom u novu godinu.

Dnevni ritam

1000 Jerrod Street, (504) 605-4413

Svakim danom od 8 do 16 sati

3300 Magazine Street, (504) 766-0377

Svakim danom od 8 do 20 sati

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *