February 9, 2023


Nismo uspjeli poslati članak.

Govorili su da su niske cijene energije i relativno niske cijene zemljišta dva faktora koji privlače kripto rudare u Arkansas, a Entergy Arkansas je bio alat koji ih je povezao.

Entergy nudi posebnu tarifu za tvrtke, a njezin glasnogovornik Brandi Hinkle iznio je više detalja prošli tjedan.

Naknada za energiju je vrlo niska, oko tri četvrtine penija do nešto više od penija po kilovat-satu, ali to je samo dio cijene. Naknade za prijavu obično čine trećinu ili više komercijalnih računa za energiju, a korisnici također plaćaju putnicima za naknadu troškova energije, energetsku učinkovitost itd., rekao je Hinkle.

“Mjesečni račun varirat će za svakog kupca ovisno o stvarnoj potražnji, potrošnji kWh, faktoru opterećenja i drugim dodatnim uslugama”, rekla je.

Hinkle je također rekao da će Entergy odrediti koje tvrtke ispunjavaju uvjete za tarifu, isključujući pritom nekoliko uobičajenih karakteristika.

Poduzeća će zahtijevati velika energetska opterećenja i gustoću po kvadratnom metru poslovanja i mogu imati vrlo promjenjive vršne vrijednosti i padove u potražnji opterećenja. Također su posebno osjetljivi na promjenjive čimbenike kao što je cijena bitcoina, budući da su “dio nove i rastuće industrije”, a ponekad imaju i malu kreditnu povijest.

Budući da se neke od ovih karakteristika također odnose na podatkovne centre, koji nemaju toliki inherentni rizik kao rudarenje kriptovaluta, “tarifa uključuje jezik koji Entergy Arkansasu daje fleksibilnost da objektivno procijeni je li određeni korisnik uključen u rudarenje kriptovaluta”, rekao je Hinkle. . Entergy će zahtijevati tromjesečni depozit od rudara, zajedno s neopozivom obveznicom ili akreditivom.

Henkel je rekao da Entergy rado nudi dobre cijene za nove tvrtke. No, “konkurentne cijene i uvjeti usluge” objekata u vlasništvu investitora dolaze s odgovornošću za ublažavanje “rizika za druge kupce koji su karakteristični za operacije rudarenja kriptovaluta”.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *