February 8, 2023


Coinbase Global, Inc Valuta U četvrtak je dosegnuo novu najnižu razinu svih vremena, pavši za više od 6% na 37,44 USD, što je Benzinga zabilježio u ponedjeljak.

Pomicanje prema dolje dolazilo je zajedno s bitcoin Bitcoin / američki dolari Ethereum ETH/USD i S&P 500, koji su značajno pali između 2% i 3%.

Benzinga trgovački instruktor Marko Potrino Ukazao je na mogući pad za Coinbase 21. studenog, kada je dionica pala ispod 44,15 USD.

Coinbase je bio pod negativnim utjecajem slabijeg raspoloženja u sektoru kriptovaluta, a nedavno je gurnut niže nakon FTX stečaj i osnivač Sam Bankman FriedNaknadno uhićenje.

Nisu svi nastrojeni prema Coinbaseu. Cathy WoodArk Investment Management kupio je dionicu 9. prosinca, dodavši 78.982 dionice mjenjačnice kriptovaluta u svoj posjed za ukupnu poziciju od oko 5,7 milijuna dionica.

Wood, moćni Bitcoin bik, predviđa da će vrijednost glavne kriptovalute dosegnuti milijun dolara

do 2030., ali je također u prošlosti osigurao ciljane cijene od 400 000 USD i 500 000 USD.

Ostaje za vidjeti hoće li Wood svojim kupnjama dosegnuti dno Coinbasea ili će dionica još pasti prije preokreta, ali Coinbase zasad pokazuje malo znakova da je na horizontu nešto više od odskoka.

Želite analizu uživo? Pronađite me u BZ Pro Loungeu! Kliknite ovdje za besplatnu probu.

Grafikon Coinbase: Coinbase trguje u stalnom silaznom trendu od 3. studenog, kada je dionica pala niže iz bočnog kanala i formirala niže dno. Posljednji niži maksimum unutar silaznog trenda zabilježen je 14. prosinca na 46,01 USD, a potvrđeni niži minimum nedavno je formiran na 38,50 USD u utorak.

  • Unatoč dosljedno niskoj cijeni, Coinbase će se vjerojatno uskoro oporaviti jer je dionica razvila bikovsku divergenciju na dnevnom grafikonu. Bikovska divergencija se događa kada dionica napravi niz nižih najnižih vrijednosti, ali njezin RSI napravi niz viših najnižih razina.
  • Kako bi ispravio odstupanje, Coinbase bi trebao ili lagano rasti ili se teško srušiti kako bi RSI pao blizu preprodanog područja. Ako se ovo drugo dogodi, veći skok bi mogao biti u planu, ali kasnije.
  • Coinbase ima veći otpor na 40 i 44,15 dolara i psihološku podršku ispod 35 i 30 dolara.

Pročitajte sljedeće: Coinbase rebrandira dok analitičar vaga skalabilni model uravnotežen prema ograničenom prikazu prihoda

Slika ustupljena Coinbaseom.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *