January 28, 2023


Kuala Lumpur, Malezija – Media OutReach – 16. prosinca 2022. – Clinixero, brend zdravstvene skrbi za upravljanje dijabetesom tvrtke Sozo Management and Resources Sdn Bhd, nedavno je dobio certifikat malezijske knjige rekorda za “Najviše pacijenata u virtualnom programu za dijabetes”.

Clinixero, brend zdravstvene skrbi za upravljanje dijabetesom, dobio je Malezijsku knjigu rekorda za većinu pacijenata u virtualnom programu za dijabetes
(U sredini) Dr. Jasmine Chiew (suosnivač, Clinixero), g. Chiew i dr. Andrew Chiew (osnivač, Clinixero) primili su nagradu Malaysia Record Book Award za primanje nagrade za “Većinu pacijenata u virtualnom programu za dijabetes”. Svjedočenje su dali Madam Lee Pooi Leng (lijevo) i Cik Siti Nurhanim Binti Mohd Noh (desno) iz Malaysia Records Sdn Bhd.

Dr. Andrew Chiu, osnivač Clinixera, kaže: “Tijekom pandemije naši su pacijenti imali poteškoća s dolaskom u naš zdravstveni centar. Tada smo odlučili svoje konzultacije u potpunosti prebaciti online kako bismo mogli doći do naših pacijenata blizu i daleko. Mogli ste kažemo da smo jedan od pružatelja zdravstvenih usluga koji je vrlo rano iu potpunosti usvojio konzultacije od “Nakon”. Zbog toga smo uspjeli doprijeti do 934 dijabetičara, od samo oko 50 pacijenata prije početka epidemije. Vrlo smo zahvalni smo na tome i naši su napori prepoznati u Malezijskoj knjizi rekorda.”

Nagrada je dodijeljena na večeri Sweet Retreatz Dinner kojoj je nazočilo 40 pacijenata, njihovih obitelji i prijatelja koji dolaze čak iz Penanga, Terengganua, Sabaha, Sarawaka i Singapura. Ovo je prvi put, nakon pandemije, da su se Clinixero i njihovi pacijenti susreli i susreli na licu mjesta u odmaralištu dva dana u Kuala Lumpuru gdje pacijenti međusobno razmjenjuju svoja iskustva u vezi s upravljanjem šećerom u krvi. Dvanaest pacijenata također je dobilo priznanje za poboljšanje vida nakon uključivanja u Clinixero program.

Dobitnik nagrade za najbolju razinu šećera u krvi, Datuk Michael Lim, 60, rekao je: “Patim od dijabetesa od 2001. Tijekom godina potrošio sam mnogo novca na različite načine za kontrolu razine šećera, ali bezuspješno. Prije nego što se pridružio Clinixeru, bio je Moja razina šećera u prosjeku je oko 8. Na prazan želudac je oko 7, a nakon jela se obično penje na 9 ili više. Nakon programa, šećer u krvi mi je oko 5 prije jela i 6 + nakon jela.”

Dobitnik nagrade za najbolje mršavljenje, Henry Kong težio je 113 kg – a otkad je pratio program, njegova je težina pala na 72 kg. “Jela sam obroke bogate ugljikohidratima poput tjestenine i slično. Otkako sam prešla na dijetu koju je propisao Clinixero, mogla sam uživati ​​u jelu više nego ikada, a pritom sam i dalje gubila na težini”, objasnila je 62-godišnjakinja. “Tako sam sretan što je upravljanje dijabetesom proces u kojem mogu uživati.”

Ravnateljica dječjeg vrtića Cherry Tee (42) dobila je nagradu za transformaciju. Rekla je: “Prije nego što sam se pridružila programu, jedem šest obroka dnevno. I nemam kontrolu nad onim što jedem – nasi lemak, pečena piletina – kako god, ja ću to pojesti!” Sada je to potpuno promijenilo način na koji pristupam svom životnom stilu.” Tee je dodao: “Moj savjet onima koji se još bore je da morate vjerovati u sebe i reći sebi da to možete.”

Uz praćenje Clinixero protokola, programa za preokret dijabetesa koji vode kvalificirani liječnici koji uključuje detaljne, prilagođene planove obroka i pažljivo izbacivanje lijekova, moram pripisati uspjeh njihovoj disciplini i ustrajnosti u “preokretu” dijabetesa tipa 2.”

“Tajna našeg uspjeha je liječiti temeljni uzrok problema naših pacijenata, a ne samo simptome. Naša misija je pomoći 10 000 pacijenata u kontroli šećera u krvi, krvnog tlaka i težine: stoga Odgađanje i sprječavanje mogućih komplikacija uzrokovanih dijabetesom. Očekuje se da će dijabetes pogoditi sedam milijuna odraslih Malezijaca u dobi od 18 godina ili starijih do 2025. godine i predstavlja značajan rizik za javno zdravlje. Nadamo se da možemo odigrati svoju ulogu i pomoći što većem broju pacijenata.”

Hashtag: #Clinixero

Izdavatelj je isključivo odgovoran za sadržaj ovog oglasa.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *