February 5, 2023


  • Partnerstvo PayPala i MetaMaska omogućit će američkim korisnicima nesmetanu kupnju i prijenos Ethereuma.
  • Cijena Ethereuma blizu je ponovnog stjecanja kritičnog otpora na 1432 USD s uzlaznom podrškom.
  • Ako se val kupnje uspori i cijena ponovno padne, 1187 dolara će djelovati kao ključna potpora cijeni Ethereuma, gubitak koji će poništiti teoriju o rastu.

Ethereum je jedna od najtraženijih kriptovaluta kada su u pitanju kripto plaćanja i kupnje, uz Bitcoin i Litecoin. PayPal maksimalno iskorištava ovu priliku integrirajući svoje usluge s MetaMaskom u nastojanju da svojim korisnicima pruži više opcija za premještanje imovine.

PayPal je partner s MetaMaskom

PayPal je u priopćenju za javnost u srijedu objavio da je platforma za plaćanje sklopila partnerstvo s pružateljem usluga kripto novčanika MetaMask. PayPal će integrirati usluge kupnje, prodaje i nabave s Almahfazom.

Ovo će omogućiti korisnicima da koriste svoj PayPal račun kao način plaćanja za kupnju Ethereuma (ETH) iz same aplikacije MetaMask.

Komentirajući istog MetaMask Developer Product Managera, Lorenzo Santos je izjavio,

“Ova integracija s PayPalom omogućit će našim američkim korisnicima ne samo neometanu kupnju kriptovaluta putem MetaMaska, već i jednostavno istraživanje ekosustava Web3.”

Uz partnerstvo, prijenosi i kupnje koji uključuju ETH bit će besprijekorni. Međutim, trebat će nekoliko tjedana dok usluga ne dođe do korisnika u SAD-u.

Cijena Ethereuma nastoji porasti na ljestvicama

Cijena Ethereuma zadržala je svoj bikovski trend tijekom posljednja dva tjedna i uspjela se oporaviti od najnižih 1083 USD 21. prosinca na 1314 USD u vrijeme pisanja. Kriptovaluta se sada približava granici od 1400 dolara u narednim danima.

Kako bi započeo oporavak, Ethereum će morati povratiti 1.430 USD kao donju potporu, što će biti moguće samo ako ETH probije trenutni otpor na 1.352 USD.

Ako se crveni svijećnjak odbije od trenutne podrške na 1306 USD, mogao bi imati šanse za postizanje gore navedenog. Prema indikatoru Parabolic Stop and Reverse (SAR), altcoin je u aktivnom uzlaznom trendu i dobar je znak oporavka.

ETH/USD 4-satni grafikon

ETH/USD 4-satni grafikon

Međutim, promjena vjetra mogla bi sniziti cijenu Ethereuma, uzrokujući pad altcoina kroz više razina podrške. Kriptovaluta bi se mogla odbiti od kritične podrške na 1.187 dolara, ali bikovska teza bila bi poništena ako izgubi ovu razinu. Stoga će ETH završiti na samo 1145 USD.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *