February 9, 2023


Zimski proizvodi puni su svježeg povrća i ovo je jedna od najboljih stvari ove sezone. Bilo da se radi o aloo methi, pathua paratha ili sarson ka saag, ovo zeleno lisnato povrće grije našu dušu i srca po ovom hladnom vremenu. Sarsona ka saag očito je vrhunac zimske prehrane. Ovo pandžapsko jelo naišlo je na ljubav u cijeloj zemlji. Obično se radi od mješavine sarsuna, palak, pathua i više zelenila. Evo još jednog recepta za saag koji nije toliko popularan kao sarson ka saag, ali je dobrog okusa. Chana saag je još jedan poseban zimski recept koji morate isprobati tijekom cijele sezone. Osim toga, i zdrav je.

Chana Saag prednosti:

Listovi Chana saag su bogati proteinima. A ova hranjiva hrana donosi niz vitamina, minerala i antioksidansa koji jačaju imunitet. Ispunjava želudac i održava tijelo toplim za borbu protiv hladnoće.

Možda postoje različiti načini za izradu chana saaga, ali ovdje ćemo vidjeti kako se chana saag pravi u pandžabskom stilu. Lako ga je napraviti i daje ukusno bogato jelo koje ćete sigurno voljeti vi i vaša obitelj. Pogledajmo recept.

(Pročitajte i: Saj Winter Special: sorte, zdravstvene dobrobiti, recepti i više)

Peti

Chana saag je sjajan recept koji lako možete napraviti zimi. Slika: iStock

Chana Saag Recept I Kako napraviti Chana Saag u pandžabskom stilu:

Prvo, provjerite jeste li dobro oprali lišće chana kako biste se riješili prljavštine. Također dobro operite malo zelenog munga. U ekspres loncu zakuhajte vodu i skuhajte dal. Kada je gotovo dodajte chana saj i skuhajte i njega. Dodajte pastu od zelenog čilija, đumbira i češnjaka. Također dodajte malo jednostavnog morta. Ukrasite lukom i rajčicom, začinjenom cijelom paprikom i začinima u prahu. Vaš chana saag je spreman.

Kliknite ovdje za korak-po-korak recept za chana saag.

Isprobajte ovaj ukusni saj recept ove zime.

Istaknuti video dana

Najbolji recepti za pakodu | Jednostavni recepti s NDTV Food

O Aditi AhujaAditi voli razgovarati i sastajati se s gurmanima koji isto misle (posebno onima koji vole vege momos). Bonus bodovi ako dobijete reference o lošim vicevima i sitcomima ili ako preporučite novo mjesto za jelo.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *