February 9, 2023


Emma Raducano nedavno je progovorila o svojim bakama i njihovim slabostima prema kuhanju. Teniska zvijezda vrlo je bliska sa svojom obitelji i rado ih se sjeća s velikom ljubavlju. U intervjuu za National Geographic, Emma je pričala o svom odgoju i kako je na nju utjecala hrana. Njezine bake vode glavnu riječ u pričama o Emminim najdražim uspomenama iz vremena kad je bila dijete.

oglasi

Članak se nastavlja ispod ovog oglasa

Život u Londonu je svakako sjajan, ali Emmi nedostaju dani u Kini s majkom i bakom. Nedostaje joj i rumunjska baka s očeve strane. Toliko je delicija koje Raducanu voli i sve joj vraćaju uspomene na njezine bake.

oglasi

Članak se nastavlja ispod ovog oglasa

Emma Raducano je bakina cura

Emma voli knedle. Omiljene okruglice su joj one punjene kozicama, jajima i vlascem. I trebalo bi joj mirisati na dom. Govoreći o svojoj kineskoj baki, Emma kaže: “Imam toliko uspomena na to kako su moja majka i baka kuhale knedle. Kad sam se vratio u Kinu, svi bismo se okupili oko malog kuhinjskog stola… Jako mi nedostaju ti dani.”

Zaroni dublje

19-godišnja britanska zvijezda Emma Raducano bira Koreju umjesto Wimbledona kao svoje ‘omiljeno’ mjesto za igranje tenisa

prije 8 dana

Njezina rumunjska baka Emmi je jako draga. Emma voli domaća europska jela koja priprema njezina baka. “Pravila je sarmal, tradicionalno rumunjsko jelo od riže i mesa umotanog u kiseli kupus i kuhanog u loncu s umakom od rajčice nekoliko sati. Stvarno je dobar; možete ga imati s palentom – u Rumunjskoj vole palentu.”

11. rujna 2021.; Flushing, New York, SAD; Emma Raducano iz Velike Britanije slavi nakon meča protiv Kanađanke Layle Fernandez (bez slike) u finalu ženskog pojedinačnog turnira 13. dana US Opena 2021. u Nacionalnom teniskom centru Billie Jean King. Obavezan izvor: Robert Deutsch-USA TODAY Sports

I to nije sve. Emmina baka također bi joj napravila ciorbu – ljutu juhu s mesnim okruglicama. – Stajala bi u kuhinji od osam ujutro do četiri navečer i pripremala ta jela i to je sve što je radila svaki dan.

oglasi

Članak se nastavlja ispod ovog oglasa

Raducano guilty pleasure – čokolada

Emma je govorila i o svojim zdravstvenim prehrambenim navikama. Priznala je da prije nije baš pazila na hranu, ali sada je to pod kontrolom. Sada radije pojede obrok bogat ugljikohidratima prije utakmica kako bi napunila gorivo – ili rižu s ribom ili sushi.

Kad govorimo o njezinoj jedinoj strasti, to je čokolada. “Moje glavno uživanje je čokolada – to je vjerojatno moja najveća slabost. Nedavno je Emma otkrila i novu sličnost s odreskom. Govoreći o njezinom kulinarskom umijeću, svaki dan si priprema doručak s malo zobi, voća, cimeta, hrskavog maslaca od kikirikija i saća. Ima dva rješenja kada je riječ o ovim sastojcima – hrskavi maslac od kikirikija i saće!

oglasi

Članak se nastavlja ispod ovog oglasa

Emmina ljubav prema hrani i ponos na svoju kulturu zasigurno će nas potaknuti da ne jedemo samo zdravo, već i da jedemo s užitkom. Koja je vaša rutina doručka? Javite nam u komentarima.

Pogledajte ovu priču: Potpore od milijun dolara Emma Raducano potpisala je nakon US OpenaSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *