March 24, 2023


Božić je sve o postavljanju božićnog drvca, pripremi ukusne hrane, darova i puno dobrih vibracija. Festival pruža priliku za širenje ljubavi kroz darivanje i blagdane i svi je trebamo iskoristiti. Bilo da planirate obiteljsko okupljanje ili priređujete zabavu s punim kapacitetima, odlična predjela su uvijek cijenjena. Začinjeni i zasitni zalogaji pripremaju pozornicu za sljedeći složeni obrok. Dok vaši gosti uživaju u božićnim melodijama, grickalice će zasititi energetske pločice. Od nachosa napunjenih piletinom do hrskavih kolutića krumpira, ovo su najbolji recepti koje možete isprobati.

Pročitajte također: Domaći puding od čokolade: Napravite čokoladni desert za proslavu Božića

5 ukusnih predjela za rođendansku zabavu:

1- Pomfrit sa sirom

Kada se krumpir spoji sa sirom, rezultira nevjerojatnom kombinacijom okusa. Ako želite biti izvrstan domaćin ovog Božića, svakako uvrstite ovaj starter na svoj popis za zabavu. Krckanje krumpira i krušnih mrvica savršeno se slaže sa sirom unutra i nitko neće moći odoljeti da ne zagrize. Kliknite ovdje za recept.

7243 mogo

2. Paneer kokice

Ako želite uključiti neke veganske opcije, ovaj recept za paneer kokice je savršen. To je vegetarijanska varijanta pilećih kokica i donosi poseban i kremast okus paniru zajedno s hrskavošću premaza. kliknite ovdje.

3. Pileći nachos

Nachosi su omiljeni na zabavama. Ovi nachosi puni su piletine i niza okusa koji će odmah privući goste. Evo recepta.

3li9fmjg

4- Ljuti kameni škampi s češnjakom

Tražite jednostavan recept za morske plodove koji će vas dovesti u božićni duh? Ovi vrući kameni škampi kuhaju se na tradicionalni talijanski način uz korištenje bijelog vina, limuna i maslinovog ulja. Ne zahtijeva puno sastojaka, a priprema je jednostavna. Kliknite ovdje za recept.

5- Kolutovi krumpira

Što se tiče predjela, krumpir se na ovaj ili onaj način mora naći na jelovniku. Za Božić možete isprobati lagane i hrskave kolutiće krumpira od kojih će vam krenuti suza. Recept pogledajte ovdje.

Jeste li spremni dočekati Božić?

Istaknuti video dana

Qajar matar khichdi recept | Kako napraviti gajar matar khichdiSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *