May 28, 2023


“Bogati otac, siromašni otac” Autor Robert Kiyosaki Kaže da ljudi koji posjeduju bitcoin (KRIPTO: BTC) završit će bogatiji od onih koje naziva “lažnim štedišama”, te potiče svoje sljedbenike na Twitteru da kupuju glavnu kriptovalutu.

U tvitu u petak, Kiyosaki je rekao da će vlasnici bitcoina vjerojatno postati bogatiji kada Fed promijeni svoju monetarnu politiku i počne tiskati više novca.

Također je rekao da će se uz Bitcoin, plemeniti metali poput zlata i srebra vjerojatno vratiti u većoj vrijednosti, za razliku od štednje novca.

Ranije je spomenuo da je dugoročni investitor u BTC, a ne trgovac, i ako cijena Bitcoina dodatno padne, bit će uzbuđen, a ne nervozan.

Također pročitajte: Analitičari krah Bitcoina 2022. nazivaju optimističnim u kratkom roku: Evo zašto

Kiyosaki je također upozorio da bi američka mirovinska kriza mogla biti “sljedeći globalni Lehman”.

Nedavno su mirovinski fondovi u Engleskoj gotovo propali, a Kiyosaki je upozorio da bi slična situacija mogla biti i u SAD-u.

Ranije u listopadu, Kiyosaki je spomenuo da je optimističan po pitanju Bitcoina jer su mirovinski fondovi koje sponzorira država počeli ulagati u BTC.

Kiyosaki opet i opet na oprez Sjedinjene Države idu prema ekonomskom kolapsu. U tweetu je rekao da usred financijskog sloma ulagači mogu zadržati svoj kapital netaknutim nagomilavanjem zlata, srebra i bitcoina.

U vrijeme pisanja, Bitcoin se trgovao po cijeni od 17.156 USD, što je porast od oko 1% u proteklih sedam dana. Tržišna kapitalizacija tokena kriptovalute je oko 330 milijardi dolara.

Slika: Stvoreno pomoću slike Gagea Skidmorea putem Facebooka Wikimedia

Pogledajte više od Benzinga

Nikada ne propustite upozorenja u stvarnom vremenu o svojim dionicama – pridružite se Benzinga Pro besplatno! Isprobajte alat koji će vam pomoći da investirate pametnije, brže i bolje.

© 2022 Benzinga.com. Benzinga ne pruža investicijske savjete. Sva prava pridržana.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *