March 26, 2023


Popularni kripto analitičar InvestAnswers kaže da signal na lancu ukazuje na to da je Bitcoin (BTC) dugo čekao na oporavak.

U novoj strateškoj sesiji, pseudonimni analitičar razmatra metriku realizirane cijene Bitcoina (RP), koja bilježi vrijednost svih BTC-ova po cijeni po kojoj je kupljen, podijeljenu s brojem kovanica u optjecaju.

Analitičar ističe da povijesno BTC nije dugo ostao ispod RP-a.

“Odbrojavamo do sljedećeg prepolovljenja i evo, ispod smo realizirane cijene… Sada je prošlo 170 dana i stvarna cijena je ispod tog RP-a od oko 21.000 USD, što bi sugeriralo porast stvarne cijene na kartama jer ovdje ne ostajemo dugo, barem mnogi misle…

Ovo je duga slika postignute cijene. I možete vidjeti kako je bitcoin prilično, većinu vremena, iznad RP-a…97% vremena, 98% vremena je iznad toga. Sada je ispod. Pitanje je sada, kako se to oblikuje u povijesti? “

Izvor: InvestAnswers / YouTube

Prema analitičaru, Bitcoin je bio ispod RP-a 110 dana u 2011., 240 dana u 2015., 115 dana u 2018., 8 dana u 2020. i 170 dana do sada u 2022., što znači da bi oporavak BTC-a mogao biti neizbježan.

Također ukazuje na to da je Bitcoin spreman rasti sve veća slabost indeksa američkog dolara (DXY), analitičar. DXY je američki dolar u odnosu na košaricu drugih glavnih fiat valuta i tradicionalno se smatra da je obrnuto povezan s rizičnom imovinom kao što su Bitcoin i kriptovalute.

“Ovo je sjajan znak jer kao što znamo, kako DXY raste, Bitcoin pada, i obrnuto. Oni su obrnuto povezani. Ako se povijest ponavlja – a to smo često rekli u posljednje vrijeme – onda ovaj grafikon ukazuje na potencijalni pad . Ali također možete reći da je već podijeljen sa 115 na 109. Ali evo nas opet. Ako se ovo dogodi, to će biti jako dobro i za ranjivi prostor.”

Izvor: InvestAnswers / YouTube

a

Ne propustite – prijavite se da biste primali šifrirana upozorenja e-poštom izravno u svoju pristiglu poštu

Provjerite akcijsku cijenu

Prati nas CvrkutI Facebook i Telegram

Surfajte dnevnim hodl miksom

Pogledajte najnovije naslove vijesti

& nbsp

Odricanje od odgovornosti: Mišljenja izražena na The Daily Hodl nisu savjeti za ulaganje. Ulagači bi trebali dobro proučiti prije bilo kakvog visokorizičnog ulaganja u bitcoin, kriptovalutu ili digitalnu imovinu. Imajte na umu da su vaši prijenosi i trgovine na vlastitu odgovornost, a svi gubici koje možete pretrpjeti su vaša odgovornost. The Daily Hodl ne preporučuje kupnju ili prodaju bilo koje kriptovalute ili digitalne imovine, niti je The Daily Hodl investicijski savjetnik. Imajte na umu da se The Daily Hodl bavi affiliate marketingom.

Istaknuta slika: Shutterstock / Warm_Tail

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *