March 19, 2023


Emma Raducano rekla je da je u potpunosti uživala u svom debiju na Mubadala Svjetskom prvenstvu u tenisu. Raducano, 20, borila se protiv Anas Jaber u jedinom meču za žene na ovogodišnjem Mubadala Svjetskom prvenstvu u tenisu u Abu Dhabiju.

Raducano nije uspio osvojiti Mubadala Svjetsko prvenstvo u tenisu jer je Jaber uspio iz niza poraziti Britanca 5-7 6-3 10-8. “Imao sam nevjerojatno iskustvo, stvarno sam uživao igrati na ovom terenu u sjajnom okruženju.

Jako impresivno. Navijači su malo više navijali, ali to mi se sviđa. Bilo je super zabavno. Bio sam zadovoljan svojim nastupom, dobro sam igrao protiv Onsa u stvarno zabavnoj atmosferi”, rekao je Raducanu za Arab News. Nakon što je završio sezonu 2022., Raducanu je počeo intenzivno vježbati u teretani.

U petak je odigrala prvu utakmicu nakon dva mjeseca. “Tako sam sretan. Gradio sam u teretani, vratio sam se na teren u zadnjih nekoliko tjedana i sada se veselim 2023.”, rekao je Radocano.

Raducanu nije uspio pobijediti Jabeura

Raducanu je krenula u napad jer je imala četiri break lopte u prvoj igri meča.

Nažalost za Radocanua, izgubljene su sve četiri prve break lopte. Nakon što je iskoristio četiri rane break lopte, Raducanu je izgubio servis u četvrtoj igri, a Jabeur je poveo 3-1. Raducano je dobio break u sedmoj igri, ali je opet ispustio servis u osmoj, dok je Jabeur vodio 5-3 u prvih osam gemova otvaranja.

Upravo kad se činilo da je prvi set gotov, Raducanu je napravio uzastopne breakove i dobio četiri uzastopna meča kako bi ukrao prvi set Jabeuru. Nakon što je Jabeur tri puta napravio break u prvom setu, Raducanu u drugom nije imao niti jednu break loptu.

U drugom setu Jaber Radukano napravio je break u šestoj igri te je u devetoj igri prošao u skupini. Nakon što je izgubila drugi set, Raducanu je imala priliku za pobjedu u tri seta, povevši 8-6 u tiebreaku. Na nesreću Raducanua, sljedeća četiri boda i utakmica su na kraju izgubljeni.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *