March 27, 2023


  • BTC.b iz Avalanchea bilježi eksponencijalni rast ponude
  • Ali Avalancheov TVL bilježi stalni pad

Prema tweetu Data Analyticsa 2. prosinca, Bitcoin Avalanche Bridged količina [BTC.b] na lavinu [AVAX] Zaobiđite Ethereum mrežu. Ovakav razvoj događaja sugerira da su korisnici možda otkrili nove mogućnosti na mreži Avalanche i pokazali svoju vjeru u protokol.


Čitati Lavina [AVAX] Predviđanje cijena 2022.-2023


to je omot

BTC.b predstavlja posjede Bitcoina Avalanche Network. Sličan je WBTC-u, jer su to dva ERC-20 tokena, koji su vezani za vrijednost BTC-a.

BTC.b pokrenut je u lipnju 2022., dok WBTC postoji posljednje dvije godine. DrUnatoč tome, ponuda BTC.b uspjela se natjecati s kriptovalutom Bitcoin budući da je bilježila porast od svog početka. Iako je doživio lagani pad tijekom razdoblja nakon pada FTX-a, njegov zamah se ubrzao ubrzo nakon toga.

Izvor: Dune Analytics

Međutim, unatoč rastu BTCB-a, Avalanche nije uspio prikazati istu razinu poboljšanja u DeFi-ju. prema DeFiLlamaLavina TVL S 1,33 milijarde na 860,9 milijardi u 30 dana. Štoviše, od 3. prosinca TVL je u lavinskom porastu za 1,81 posto.

Avalanche nije “slab” dobar?

Naknade AVAX-a pretrpjele su udarac tijekom prošlog mjeseca. naknade generirane od Lavina se smanjio značajno u proteklih 30 dana i pao je za 13,6%, prema token postaji.

Izvor: token terminal

Lavina Nije mu uspjelo ni kad se uzme u obzir njegova metrika na žici. Prošlog je mjeseca njegov obujam porastao s 390 milijuna na 192 milijuna. Međutim, njegova razvojna aktivnost naglo je porasla u posljednjih nekoliko dana, što ukazuje na to da je tim u Avalancheu značajno pridonio GitHubu.

Ovo ukazuje da bi moglo biti mnogo nadogradnji i poboljšanja na putu do Avalanchea.

Izvor: Santiment

Jedan od razloga za nagli porast razvojnih aktivnosti mogla bi biti nedavna lavina U suradnji s Alibabom. No, hoće li, ostaje da se vidi AVAX će imati koristi od ovih nadogradnji i suradnje.

U vrijeme pisanja ovog teksta, AVAX se trgovao po 13,63 USD. Cijena mu je porasla 2,30% u posljednja 24 sata.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *