March 24, 2023


Analitičar kriptovaluta Benjamin Quinn Ulagači su upozorili da je cijena Ethereum ETH/USD Više od 65% može se srušiti tijekom medvjeđeg tržišta zbog barem jedne velike ekonomske zabrinutosti.

Obraćajući se svojim više od 779.000 YouTube pratitelja u strateškoj sesiji, Coin je rekao da bi druga najveća kriptovaluta na svijetu prema tržišnoj kapitalizaciji mogla pasti više od 65% sa svoje trenutne razine od 1.180 dolara.

“Mislim da ovdje još uvijek gledate na medvjeđu točku vrijednosti Ethereuma u odnosu na američki dolar. Mislim da je raspon od 400 do 600 USD dobro mjesto za početak traženja iste vrste vrijednosti koju smo vidjeli u prošlom ciklusu .”

Mjerilo društvenog rizika, koje mjeri interes maloprodaje na tržištu brojeći koliko ljudi gleda YouTube kanale za kriptovalute i prati račune na Twitteru posvećene digitalnoj imovini, još je jedno područje koje Coen pažljivo prati.

Također pročitajte: Dogecoin među 10 najboljih kriptovaluta koje su kupili kitovi: Evo što je Jim Cramer rekao o njegovoj budućnosti

Ethereum se priprema za veliki događaj rasprodaje

Ethereum Indeks društvenog rizika, prema Coinu, pokazuje da se ETH priprema za još jedan događaj rasprodaje.

“Još uvijek mislim da Ethereum vjerojatno na kraju traži niže cijene. Mislim da je to podržano idejom o društvenom riziku. Konačno, društveni rizik je pao na novu nisku razinu. Kada društveni rizik opada, dominacija Bitcoina obično raste.”

“S padom društvenih rizika kao što su se ponovno dogodili ovdje 2018., ovdje je Ethereum napravio sljedeći korak”, dodao je.

Štoviše, prema Cowenu, rizik od recesije dodatni je silazni čimbenik, budući da Fed nastavlja s monetarnim stezanjem.

“Razumijem da znate da je 600 USD ETH ili čak 400 USD Ethereuma još jedno vraćanje od 50% ili više od ovih razina. Ali mislim da postoji razlog za mišljenje da bi se to moglo dogoditi, ne samo iz perspektive cijene i iz tehničke perspektive”, kaže Cowen.

“I znam da postoji neka vrsta temeljne teme spaljivanja cijelog Ethereuma i tako dalje. Ali naličje toga je da gledamo u recesiju. Ako recesija dolazi, to vjerojatno nije dobra stvar za rizične imovine poput kriptovaluta.”

Sljedeće: Analiza: Hoće li Binance popustiti pred strahovima kripto tržišta?

Fotografija: ljubaznošću Shutterstocka.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *