February 4, 2023


Kada je riječ o objedovanju u Shake Shacku, obično bez razmišljanja uzmete hamburger od avokada i slanine s prilogom od krumpirića sa sirom i milkshake. Ali sada kada ste na keto dijeti — dijeti s niskim udjelom ugljikohidrata, visokim udjelom masti i proteinima koja brže sagorijeva masnoće održavajući vaše tijelo u stanju ketoze — morat ćete prilagoditi svoj uobičajeni redoslijed. da ne kršite svoju dijetu. Nikad se ne boj, naš brzi prijatelju koji voli predstave. Pretražili smo jelovnik za sve potrebne keto artikle Shake Shacka, što je omogućilo nekoliko jednostavnih podešavanja.

Napomena: Sve informacije o nutritivnoj vrijednosti Shake Shacka dostupne su na internetu, tako da jednostavnom matematikom možete izračunati koliko ćete ugljikohidrata uštedjeti. Podaci o nutritivnoj vrijednosti navedeni u nastavku ne uzimaju u obzir izmjene.

Ali prvo, nekoliko riječi o keto

Važno je imati na umu da keto dijeta nije održiva kroz dulje vrijeme. “Keto dijeta je učinkovita u pomaganju ljudima da izgube težinu, ali nije tako učinkovita kao cjeloživotna dijeta”, kaže dr. Felicia Stoller, registrirana dijetetičarka, nutricionistica i fiziologinja vježbanja. Ne postoje studije o dugoročnim učincima nakon desetljeća keto dijete, ali je činjenica da jedenje velikih količina prehrambenih masti – osobito s malo vlakana – izlaže osobu riziku od bolesti srca, raka i probavnih problema , objašnjava ona. “[Keto] To sigurno nije najzdravije, a priznajmo da u svim dugovječnim regijama svijeta dijete za starije osobe uključuju iste škrobne ugljikohidrate koji ne trebaju keto.”

Međutim, ako isprobavate keto kako biste započeli put mršavljenja ili smanjili unos ugljikohidrata, imamo nekoliko ideja za vaše sljedeće putovanje u Shake Shack.

5 stavki izbornika Keto Shake Shake po narudžbi

doručak

1. Sendvič za doručak sa slaninom (duplo jaje)

  • Podaci o prehrani: 490 kalorija, 30 g masti, 26 g ugljikohidrata, 29 g proteina, 6 g šećera, 0 g vlakana.
  • Neka bude keto: Zamijenite lepinju folijom od zelene salate (ili je uopće nemate).

Ako ste dovoljno sretni da živite u Shake Shacku gdje se poslužuje doručak, postoje neke stavke jelovnika koje možete napraviti tako da kruh zamijenite omotom od zelene salate ili ništa. Sva nadjeva su jaja, sir i meso (slanina ili kobasica) koje je uglavnom proteinsko i masno. Možemo li predložiti da naručite malo umaka od sira na vrh dok ste već kod toga?

Ostale mogućnosti keto doručka (zamijenite pecivo sa salatom za sve): sendvič za doručak sa slaninom, sendvič za doručak sa kobasicama, sendvič za doručak sa kobasicama (dupla jaja), sendvič za doručak sa jajima i sirom, sendvič za doručak sa jajima i sirom (dupla jaja)

Hamburger

Keto Shake Shake: Shackburger

Shake Shack

2. Shackburger

  • Podaci o prehrani: 500 kalorija, 30 g masti, 26 g ugljikohidrata, 29 g proteina, 6 g šećera, 0 g vlakana.
  • Neka bude keto: Zamijenite lepinju folijom od zelene salate (ili je uopće nemate).

Poznato je da se hamburgeri poslužuju na pecivima od krumpira, a svaki sadrži 24 ugljikohidrata. (Bezglutenska lepinja ima 31 ugljikohidrat, btw) Dakle, ako izostavite kruh, ovaj proteinski obrok je potpuno bez ugljikohidrata. Jesti ih vilicom i nožem ili ih zamijeniti zamotuljcima zelene salate da ih napravite iz ruke najlakše su izmjene za osobe koje su na keto dijeti, a te metode možete primijeniti na gotovo svaki sendvič na jelovniku.

Druge opcije keto hamburgera (zamijenite pecivo od zelene salate za sve): Double Shack Burger, Hamburger jedan ili dupli, Cheeseburger jedan ili dupli, Cheeseburger jedan ili dupli, Shack Stack, Hot Burger jedan ili dupli, Smoke Shack burger jedan ili dupli, Burger sa slaninom od avokada

Keto Shake Shack: Shroom Burger

Shake Shack

3. Burger od gljiva

  • Podaci o prehrani: 510 kalorija, 27 g masti, 49 g ugljikohidrata, 18 g proteina, 7 g šećera, 0 g vlakana.
  • Neka bude keto: Zamijenite lepinju folijom od zelene salate (ili je uopće nemate).

Da, vegani i dalje mogu dobiti ukusnu poslasticu u Shake Shacku, čak i ako su na dijeti s malo ugljikohidrata. Burger od šampinjona hrskavo su pržene portobello gljive prelivene rastopljenim monster sirom i cheddar sirom, zelenom salatom, rajčicom i shack umakom. Budući da je gljiva ugljikohidrata pečena, i dalje će imati 25 grama ugljikohidrata bez kruha, ali sve dok ne jedete previše ugljikohidrata tijekom dana, možete slijediti keto dijetu. Slobodno dodajte slaninu, umak od sira, avokado i sve dodatke koje želite kako biste ga učinili još zasitnijim bez dodatnih ugljikohidrata.

Još jedna veganska opcija za keto: Veggie Shack (zamijenite kruh omotačem od zelene salate)

pilence

Keto Shake Shack: pileći komadići

Shake Shack

4. Pileći komadići (6kom)

  • Podaci o prehrani: 300 kalorija, 19 g masti, 15 g ugljikohidrata, 17 g proteina, 1 g šećera, 0 g vlakana.
  • Neka bude keto: Nisu potrebne izmjene

Naravno, ti hrskavi komadići piletine od bijelog mesa preliveni su lepinjom s ugljikohidratima, ali ako se držite redoslijeda od šest komada, ugljikohidrati će biti dovoljno niski da ne padnete u ketozu (dugo vremena dok se pridržavate obroci s niskim udjelom ugljikohidrata za ostatak dana, to jest). Čak i dobre vijesti, biljna majoneza i senf od meda također imaju malo ugljikohidrata, stoga ugodite svom malom srcu.

Druge opcije keto piletine: Chicken Bites (10 komada), Chicken Shack (zamijenite pecivo omotom od zelene salate ili bez omota), Hot’n’s Chicken (zamijenite pecivo umjesto omota od zelene salate ili bez omota), Piletina sa slaninom od avokada (zamijenite pecivo umjesto omota omot od zelene salate ili bez omota)

Psi s ravnim vrhom

Keto Shake Shake: Hot dog

Shake Shack

5. Hrenovka

  • Podaci o prehrani: 350 kalorija, 22 g masti, 25 g ugljikohidrata, 16 g proteina, 6 g šećera, 0 g vlakana.
  • Neka bude keto: Zamijenite lepinju folijom od zelene salate (ili je uopće nemate).

Hrenovke su samo meso, dakle sve su proteini. Hrenovke su zbog kruha toliki problem za one koji su na keto dijeti. Odbacite pecivo i upotrijebite omot od zelene salate ili vilicu i nož ako želite jelo napraviti s niskim udjelom ugljikohidrata. (Oh, i nanesite umak od sira i senfa koji vam srce poželi – to je u vašoj prehrani.)

Druge opcije za keto hot dog: Sausage Link, Shackmeister Cheddar Brat (zamijenite pecivo umjesto omota od zelene salate), Garden Dog (zamijenite pecivo umjesto omota od zelene salate)

Pomfrit, slatkiši i pića

Nažalost, svi pomfrit i deserti više nisu sa stola, kao ni većina pića. Krumpir je pun ugljikohidrata, tako da svaka porcija krumpirića sadrži najmanje 56 neto ugljikohidrata. Milkshake i float sadrže puno šećera, tako da njihov broj ugljikohidrata počinje od 70 g i ide do 126 g; Isto vrijedi i za sladoledne čašice, koje sadrže najmanje 30 ugljikohidrata po porciji. Za piće se držite običnog čaja ili dijetalnog soka; Iz ketoze će vas izvući sve vrste limunada i običnih gaziranih pića.

Taryn Pire je suradnica urednika hrane u PureWowu. Bivša konobarica i barista, piše o svemu što je ukusno od 2016., razvija recepte, recenzira restorane i istražuje prehrambene trendove za Food52, New Jersey Family Magazine i Taste Talks. Kad ne testira najnoviji virusni recept TikToka, jede kokice za večeru i objavljuje o tome na Instagramu @cookingwithpire.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *