March 24, 2023


Postoje različite vrste mrežnih Android usluga dostave koje vam omogućuju da naručite narudžbu iz restorana ili trgovine mješovitom robom. Ali što ako želite kuhati svoju hranu kod kuće dok isprobavate različite recepte? Tu na scenu stupa aplikacija za servis paketa obroka.


Što je još bolje, aplikacija za uslugu paketa obroka štedi vam vrijeme jer ne morate ići u trgovinu svaki put kada želite kuhati po novom receptu. Postavlja se pitanje koja je najbolja aplikacija za paket obroka za isprobavanje različitih recepata? Hajde da vidimo.


Što je aplikacija Meal Kit Service?

Kurir dostavlja kupcu zatvoreni paket

Usluga paketa obroka dostavlja unaprijed izmjerene sastojke zajedno s receptima pravo na vaš kućni prag. Ako želite naručiti, možete odabrati svoju omiljenu kuhinju u servisnoj aplikaciji za set obroka, a kurir će vam dostaviti sve sastojke koji su vam potrebni u ohlađenoj kutiji na kućni prag.

Ovo je prikladno za ljude kojima je teško svaki dan ili tjedan kupovati svježe sastojke za kuhanje. Također je dobra ideja koristiti aplikaciju za uslugu paketa obroka ako ste osoba s invaliditetom ili starija osoba. Da ne spominjemo da ga možete koristiti da naučite kuhati različite vrste hrane svaki tjedan.

1. HelloFresh

S više od 10 milijuna preuzimanja, HelloFresh je jedna od najpopularnijih aplikacija za posluživanje obroka za Android. Dolazi s preko 40 različitih izbornika. Ono što je još impresivnije jest da jelovnici uključuju jela prilagođena djeci i dijabetičarima – što ih čini prikladnim za obitelji s različitim prehrambenim preferencijama.

Nakon što se prijavite u aplikaciju, možete prilagoditi svoj plan obroka s većinom mesnim, vegetarijanskim, obiteljskim, kalorijskim, ribljim i opcijama za brzo kuhanje. Nakon što odaberete plan obroka, možete odabrati koliko će ljudi biti za stolom. To pomaže u mjerenju porcija hrane kako bi se smanjio otpad.

S planovima obroka koji počinju od 8 USD po obroku, HelloFresh može biti pristupačniji od nekih maloprodajnih trgovina. Isto tako, daje vam mogućnost odabira između dva do pet obroka tjedno. Što se tiče standarda dostave, sastojci su uredno pakirani u izoliranu kutiju s ledom koja može održati vašu narudžbu svježom do 24 sata.

Međutim, HelloFresh naplaćuje dodatnih 10 dolara za dostavu. Također ne uključuje začine poput soli i crnog papra u isporuci.

Učitavam: HelloFresh (besplatno, potrebna pretplata)

2. Kuhar

Ako volite brze i jednostavne recepte, razmislite o Home Chefu. Većina recepata traje u prosjeku 20 minuta za pripremu. Također, lako ga je pratiti i uključuje ilustracije koje vam pomažu u procesu kuhanja.

Kada se prijavite, možete prilagoditi svoj jelovnik tako da odgovara vašoj prehrani, načinu života i preferencijama. To znači da ako ste alergični na hranu, možete zamijeniti neki sastojak. Također, kao i većina usluga paketa obroka, svi su sastojci pakirani u izoliranu kutiju kako bi ostali svježi.

Još jedna sjajna stvar u vezi toga je da možete preskočiti obrok bez ikakvih kazni – korisno ako putujete izvan grada. Druga strana je da aplikacija Home Chef uključuje dio skupljih premium recepata.

Učitavam: Domaći kuhar (besplatno, potrebna pretplata)

3. Plava pregača

Blue Apron je prikladan ako tražite recepte inspirirane međunarodnim kuhinjama. To ga čini idealnim za ljude koji vole isprobavati nova jela izvan svoje zone udobnosti.

Većina obroka u aplikaciji kreće se između 7,49 i 9,99 USD svaki. Međutim, što je više porcija na vašem stolu, to će obroci biti jeftiniji jer dolaze s besplatnom dostavom. S druge strane, ako imate malu narudžbu, morate platiti 9,99 USD za naknadu za dostavu.

Iako Blue Apron za neke recepte može biti skuplji od trgovina mješovitom robom, oni nude meso bez hormona, biljne sastojke koji nisu GMO-e i plodove mora iz održivih izvora. Da ne spominjemo, njezini planovi obroka sigurni su za dijabetičare i osobe koje paze na težinu.

Ali ako imate nekoliko članova obitelji koji imaju različite prehrambene preferencije, ova vam aplikacija možda neće odgovarati. Obiteljski plan obroka ne nudi opcije obroka za osobe s posebnim prehrambenim preferencijama — osim ako ne odaberete dva obroka.

Učitavam: Plava pregača (besplatno, potrebna pretplata)

4. Košar za sunčanje

Aplikacija Sunbasket savršena je za svakoga tko traži uslugu kompleta obroka koji nudi inovativne i zdrave obroke. Većina njihovih proizvoda je organska, a postoji širok izbor opcija za vegetarijance i vegane. Također uključuje recepte za dijabetičku i keto dijetu.

Za pripremu većine recepata potrebno je oko 20 minuta jer uključuju kartice s receptima s ilustracijama koje je lako pratiti. Osim toga, Sunbasket također nudi obroke spremne za pećnicu koje je potrebno samo podgrijati—na taj način imate i raspoređene dane kada vam se ne kuha.

Iako se Sunbasket fokusira na setove vegetarijanskih obroka, oni također nude recepte za meso, ali su skuplji s prosječnom cijenom od 15-17 USD po porciji. Osim toga, mesni recepti ne uključuju ugodnu hranu poput svinjskih kotleta ili mesnih štruca.

Za razliku od većine aplikacija za pakete obroka za Android, Sunbasket također nudi opciju dostave pojedinačnih paketa obroka. U svoju kantu možete dodati i namirnice kao što su kava, šećer, grickalice i kruh.

Učitavam: Sunčanica (besplatno, potrebna pretplata)

5. Svaki tanjur

EveryPlate nudi niz jeftinih recepata s kutijama za obroke počevši od 5,49 USD—a njihova je cijena ista bez obzira na to kupite li dva ili više obroka. Međutim, ako ste zainteresirani za opcije plodova mora i odrezaka, morate platiti 3 dolara više jer su dostupni samo uz njihovu premium pretplatu.

EveryPlate dolazi sa 16 tjednih jelovnika koji se sastoje od popularnih recepata za ugodnu hranu kao što su pita s piletinom, svinjski kotleti, mesna štruca, tacosi i riža. Možete odabrati tri do pet obroka tjedno s dva ili četiri obroka po obroku.

Ako ste na strogoj dijeti, svaki sastojak u ovoj aplikaciji dolazi s informacijama o hranjivim vrijednostima koje vam pomažu u održavanju broja kalorija pod kontrolom. S druge strane, ako uživate u veganskoj prehrani, ova vam aplikacija možda neće odgovarati jer se više fokusira na ugodnu hranu s više recepata temeljenih na mesu.

Učitavam: EveryPlate (besplatno, potrebna pretplata)

Aplikacija Meal Kit štedi vam vrijeme

Korištenje aplikacije za uslugu paketa obroka je kao da šaljete svog pomoćnika u kupovinu umjesto vas. Još bolje, usluga paketa obroka olakšava eksperimentiranje s različitim receptima i poboljšava vašu kulinarsku kreativnost. Još jedna prednost je što možete odabrati zdrave planove obroka i izbjeći škrtarenje na hrani. Isprobajte ih kako biste vidjeli koji vam najbolje odgovara.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *